Szállítás

 

Magyarországi szállítási díjak

Ingyenes szállítás:
Nettó 30 000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítási díjat cégünk vállalja.

Nettó 30 000 Ft alatti megrendelés esetén a szállítási díj:
Nettó: 1 200 Ft (bruttó: 1 524Ft), ami a számlán külön tételként szerepel.

Külön csomagolási díjat nem számítunk fel!

 

Szállítási módok

A megrendelés utolsó fázisában Önnek lehetősége van kiválasztani az áru átvételének módját.

 

Házhozszállítás

Megrendelését szerződött partnerünk a DPD futárszolgálat szállítja házhoz, munkanapokon 8 és 17 óra között, az Ön által megadott szállítási címre, így kérjük, hogy a szállítási adatokat figyelmesen töltse ki. A futárszolgálat munkatársa sikertelen kézbesítés esetén, az Ön által megadott telefonszámon megkísérli felvenni Önnel a kapcsolatot a csomag átadásából kifolyólag.

 

A DPD külön vevőszolgálatot tart fenn a címzettek részére, ahol gyorsan és egyszerűen tájékozódhat a várható csomagkézbesítésről.
Ön hétfőtől-péntekig 8:00-18:00 óráig a (+36 1) 501 6200 telefonszámon érdeklődhet és követheti nyomon az Ön részére feladott csomagokat.


Kérjük a csomagot a kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjen megvizsgálni, hiszen a futárszolgálat csak a csomag külső sértetlenségéért vállal felelősséget.

Amennyiben a csomag külső sérülését tapasztalja, kövesse az alábbi lépéseket:
• Ne vegye át a csomagot.
• A futárszolgálat munkatársától kérje a helyszínen a jegyzőkönyv felvételét.
• Amennyiben lehetősége nyílik rá, kérjük, készítsen fényképet a csomagon található sérülésről.
• Értesítsen minket a +36 (1) 607 1987 telefonszámon, vagy a +36 (20) 454 1792 mobiltelefon, hogy mielőbb orvosolni tudjuk a kellemetlenséget.


Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sem nekünk, sem a DPD futárszolgálatnak nem áll módjában elfogadni, valamint a keletkezett kárt nem áll módunkban megtéríteni.
Amennyiben a csomagoláson külsérelmi nyom nem található, de a csomag tartalma mégis sérült lenne, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon!

 

Személyes átvétel telephelyünkön

Önnek lehetősége van a megrendelt termékeket telephelyünkön átvenni, amennyiben a rendelési folyamat befejező fázisában a szállítási mód menüpont alatt a személyes átvételt jelöli meg.
Az áru átvételének lehetséges időpontjáról e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt, majd ezt követően tudja telephelyünkön, munkanapokon a nyitvatartási idő alatt átvenni megrendelését.
 

Telephelyünk címe: Tiszta Lap Világítástechnika Kft. 1033 Budapest, Kaszásdűlő u. 1.
Nyitva tartás: H-P: 8.00-16.00

 

Szállítási határidő

A készleten lévő termékeket a megrendelést követő 1-3 munkanapon belül szállítjuk. Amennyiben megrendelése olyan termékeket is tartalmaz, melyek nem raktárkészleti termékek, vagy időközben elfogytak, úgy a várható szállítás időpontjáról telefonon vagy e-mailben értesítjük.
A szállítás határidejének módosítását kérje ügyfélszolgálati munkatársunktól a +36 (1) 607 1987 telefonszámon, vagy írjon az info@tisztalapkft.hu e-mai címre.